Over ons

Er wordt veel gesproken over data. In positieve en negatieve zin. Wij hebben een nuchtere kijk op data en zien het als middel om inzichten te krijgen om uw business te verbeteren. Dit start vaak bij het inzichtelijk krijgen van de indicatoren waar bedrijven op draaien (KPI’s) en leidt uiteindelijk tot het beter bedienen van klanten en daarmee het verhogen van het rendement van de bedrijfsactiviteiten.

Onze aanpak is praktisch en ondernemend. We denken vanuit verdienmodellen en geven inzichten die toepasbaar zijn.

Onze aanpak

Heldere opdracht

We stellen met onze klanten heldere doelstellingen vast. We denken altijd vanuit business wensen en vertalen dit in data behoeften.

Databronnen en analyses

We stellen aan de hand van de opdracht de benodigde data en databronnen vast. We zorgen voor een connectie van deze bronnen en analyseren de data. Deze data kan o.a. gebruikt worden om de performance te meten, campagnes te meten en gedragsvoorspellingen te doen.

Rapporteren en optimaliseren

We toetsen onze bevindingen en bieden de informatie in een handzaam formaat aan. Vanzelfsprekend helpen we bij de interpretatie en adviseren we over de te volgen stappen.

Ons team

Data Trail is opgericht door Cor Jan Willig en Harm van Kessel. Beiden ondernemers met veel ervaring in strategie en data. Voor onze klanten werken we altijd in teamverband. Om ‘data driven’ te kunnen werken is het essentieel om onze strategen samen te laten werken met onze analisten. Wat ons kenmerkt is een nuchtere kijk op de business en een praktische vertaalslag naar data.

Iedere klant heeft een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Vooraf stellen we duidelijk vast wat we gaan doen met welk gewenst resultaat. Transparant en zonder verassingen.

foto corjan v3

Cor Jan Willig

Corjan@datatrail.nl
06 81571171

Harm-van-Kessel-2

Harm van Kessel

harm@datatrail.nl
06 31901011